Zwangerschapsmassage

Een bijzonder moment met veel veranderingen

Behandeling

Op dit moment verandert er zo veel in je lichaam. Dit kan verschillende klachten geven zowel fysiek als mentaal. Je lichaam is heel hard aan het werken om jou kindje te laten groeien. Veel moeders krijgen niet de rust die ze nodig hebben. Gun jezelf een moment van rust zowel voor je lichaam als je geest. Geniet van dit moment, want dat verdien je!
22052021-20

Niet alleen tijdens de zwangerschap, maar ook na de zwangerschap komt een periode waar je rust nodig hebt. Je lichaam heeft veel te voorduren gehad en heeft tijd nodig om te herstellen. Met deze massage kunnen ook de klachten na de bevalling verminderd worden waardoor jij beter kunt herstellen en snel kan gaan genieten.

De massage is, net zoals iedere zwangerschap, uniek. Samen met jou ga ik kijken wat jij nodig hebt en hoe we de massage hiervoor het beste kunnen indelen ter voorkoming of vermindering van klachten. In het eerste trimester krijg je bijvoorbeeld een andere massage dan in het tweede of derde trimester. Heb je bijvoorbeeld pijn aan je rug, of  heb je last van bekkenpijn?  Hierop wordt de massage ook persoonlijk aangepast in overleg.

Meer weten?

Informeer of maak een afspraak via telefoon of email.