Ontspanningsmassage

Een moment voor jezelf. Ontspan geniet en kom tot rust.

Behandeling

Ontspanningsmassage is een heerlijke manier om te ontspannen en te ontsnappen aan de dagelijkse drukte. Het is een zachte massage waarbij de focus ligt op het verminderen van stress en het verbeteren van de algehele welzijn. Tijdens een ontspanningsmassage worden er geen diepe drukpunten aangepakt, in plaats daarvan wordt er zachtjes gemasseerd met de vingertoppen of met een rustige, cirkelvormige beweging.

Een ontspanningsmassage kan helpen bij het verminderen van stress, angst en spanning. Het activeert het parasympathische zenuwstelsel, wat zorgt voor een rustgevend effect op het lichaam en de geest. Het kan ook helpen bij het verbeteren van de bloedcirculatie, het verminderen van spierpijn en het verbeteren van de flexibiliteit.

Een ontspanningsmassage is geschikt voor iedereen die op zoek is naar ontspanning en rust. Het is een geweldige manier om te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven en om even helemaal tot rust te komen. Het is ook geschikt voor mensen die last hebben van stress, angst of spanning, of voor degenen die willen werken aan het verbeteren van hun algehele welzijn.

22052021-37

Er zijn veel verschillende soorten ontspanningsmassages beschikbaar, zoals een zachte, rustige massage met een lichtere druk of een diepere, meer intense massage. Sommige mensen kiezen voor een korte massage van 30 minuten, terwijl anderen een langere massage van een uur of langer willen.

Als u op zoek bent naar een manier om te ontspannen en te ontsnappen aan de drukte van het dagelijks leven, dan is een ontspanningsmassage aan huis een geweldige keuze.

Meer weten?

Informeer of maak een afspraak via telefoon of email.