Littekenweefselmassage

Minder pijn en een soepelere huid

Behandeling

Littekenweefselmassage is een massage die specifiek gericht is op het verminderen van littekenweefsel en het verbeteren van de flexibiliteit en mobiliteit van het omliggende weefsel. Het kan helpen bij het verminderen van pijn en stijfheid veroorzaakt door littekens en het verbeteren van de algehele bewegingsvrijheid.

Tijdens de massage worden verschillende massagetechnieken gebruikt om de bloedcirculatie te verbeteren en het littekenweefsel te verzachten. Dit kan onder andere worden bereikt door middel van lymfedrainage, triggerpoint massage en bindweefselmassage.

Lymfedrainage is gericht op het stimuleren van het lymfestelsel om vocht en afvalstoffen af te voeren, waardoor het weefsel minder opgezwollen en pijnlijk wordt. Triggerpoint massage werkt door het losmaken van knopen in de spieren en het verbeteren van de bloedcirculatie. Bindweefselmassage werkt om de spanning en stijfheid in het weefsel te verminderen.

22052021-25

Littekenweefselmassage kan helpen bij het verminderen van littekens en bij het verbeteren van de algehele gezondheid van het omliggende weefsel. Het kan ook helpen bij het verminderen van pijn en stijfheid in het getroffen gebied.

Als u op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om littekenweefsel te verminderen en de flexibiliteit en mobiliteit van het omliggende weefsel te verbeteren, dan is littekenweefselmassage een geweldige keuze. Maak een afspraak voor een littekenweefselmassage. U zult genieten van de voordelen voor uw welzijn en u zult zich beter voelen in uw eigen lichaam.

Meer weten?

Informeer of maak een afspraak via telefoon of email.