Cellulite massage

Weg met die sinnasappelhuid!

Behandeling

Cellulite massage is een effectieve manier om cellulitis te verminderen. Cellulitis is een veelvoorkomend probleem waarbij de huid een hobbelige, putachtige uitstraling heeft. Het komt vaak voor op de dijen, billen en buik en wordt veroorzaakt door een ophoping van vet onder de huid.

Een cellulite massage is gericht op het verbeteren van de bloedcirculatie en het stimuleren van het lymfestelsel. Dit helpt bij het afvoeren van overtollig vocht en afvalstoffen die zich hebben opgehoopt in het vetweefsel. Hierdoor wordt de huid strakker en gladder.

De massage kan worden uitgevoerd met verschillende technieken, zoals deep tissue massage, lymfedrainage en cupping. Bij deep tissue massage wordt er diepe druk uitgeoefend op de huid en het onderliggende weefsel om de bloedcirculatie te verbeteren. Lymfedrainage is gericht op het stimuleren van het lymfestelsel om overtollig vocht af te voeren. Bij cupping wordt er gebruik gemaakt van vacuüm zuigkracht om de bloedcirculatie te verbeteren en het onderliggende weefsel te stimuleren.

22052021-35

Een cellulite massage is geschikt voor mensen die last hebben van cellulitis en die op zoek zijn naar een natuurlijke manier om het probleem te verminderen. Het kan ook helpen bij het verminderen van spierpijn en het verbeteren van de bloedcirculatie.

Er zijn veel verschillende soorten cellulite massage beschikbaar, dus het is belangrijk om te overleggen met een gekwalificeerde masseur welke techniek het beste bij u past. We gaan samen kijken hoe vaak de massage moet worden uitgevoerd om het gewenste resultaat te behalen.

Als u last heeft van cellulitis en op zoek bent naar een natuurlijke manier om het probleem te verminderen, dan is cellulite massage een geweldige keuze. Maak een afspraak voor een cellulite massage. U zult zich beter voelen en genieten van de voordelen voor uw welzijn.

Meer weten?

Informeer of maak een afspraak via telefoon of email.