Afslank massage

Hulp bij afvallen

Behandeling

Een afslank massage is een populaire methode om gewichtsverlies te bevorderen en lichaamsvorming te verbeteren. Deze massage werkt door het stimuleren van de bloedcirculatie en het afvoeren van overtollig vocht en gifstoffen uit het lichaam.

Tijdens de massage wordt er gebruik gemaakt van verschillende massagetechnieken, zoals lymfedrainage, deep tissue massage en cupping. Lymfedrainage is gericht op het stimuleren van het lymfestelsel om overtollig vocht af te voeren. Deep tissue massage is gericht op het losmaken van knopen in de spieren om spanning en pijn te verminderen. Cupping werkt door middel van vacuümzuigkracht om de bloedcirculatie te verbeteren en de huid en het onderliggende weefsel te stimuleren.

Een slankmakende massage kan helpen bij het verminderen van cellulitis en bij het vormgeven van het lichaam. Het is ook een effectieve manier om de bloedsomloop te verbeteren en de stofwisseling te stimuleren, waardoor het lichaam meer calorieën verbrandt.

22052021-35

Als u op zoek bent naar een natuurlijke en effectieve manier om gewicht te verliezen en uw lichaamsvorm te verbeteren, dan is een afslank massage een geweldige keuze. Maak een afspraak voor een afslankmassage. U zult genieten van de voordelen voor uw welzijn en u zult zich beter voelen in uw eigen lichaam.

Meer weten?

Informeer of maak een afspraak via telefoon of email.